Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 10 ΚΑΙ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018




Απολαυστικό και νικηφόρο ήταν το Σαββατοκύριακο της ομάδας μας, η όποια συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με δυο εντός έδρας αναμετρήσεις  στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το Σάββατο (10/3) για το πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και την Κυριακή (11/3) για το πρωτάθλημα  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.



Σάββατο 10/03/2018    14:00

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ       -       ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ


              3                                          0

Την 7η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ φιλοξένησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Κορασίδες μας για την 18η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.





Με τη σοβαρότητα που τις διακρίνει σε κάθε παιχνίδι οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς , μια εξέλιξη  που είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα στο προπονητή μας να χρησιμοποιήσει τις αθλήτριες του που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα.





Η κίνηση αυτή είχε διπλό όφελος, αφενός γιατί οι νεαρότερες ηλικιακά αθλήτριες αποκόμισαν αγωνιστική εμπειρία και έδειξαν να ανταποκρίνονται άψογα στη δυναμική της ομάδας  και αφετέρου την ξεκούραση του κύριου κορμού της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ για το πρωτάθλημα Γυναικών.  


   

Τα σετ:  25 – 11 (20’)  25 – 15 (17’)  25 – 18 (20’)

Το επόμενο Σάββατο 17/3 η ομάδα μας φιλοξενείται  στις 13:30 από τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ στη Ν. Σμύρνη. 



Κυριακή 11/03/2018    13:00

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ     -   ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

              3                                 2   


Τον ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ φιλοξένησε στο ΕΠΑΛ το μεσημέρι της Κυριακής  η ομάδα μας για το πρωτάθλημα της τοπικής  κατηγορίας γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Ένα απίστευτο σε θέαμα και ένταση παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο ΕΠΑΛ για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μοσχάτου. Τα κορίτσια μας για άλλη μια φορά (όπως έχουν κάνει επανειλημμένα  σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος)  ξεκίνησαν το ματς με αποφασιστικότητα  και νεανική τρέλα αιφνιδιάζοντας πλήρως τις φιλοξενούμενες οι οποίες έχασαν το 1ο σετ με 25 – 16 σε 24’.



Με το Μοσχάτο να προσπαθεί να ανακάμψει στο 2ο σετ και τις «μικρές» μας να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής το σκορ, η διακύμανσή του έφτασε στο 20 – 20. Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενες άνοιξαν τη διαφορά σε 21 – 24. Η αντίδραση των κοριτσιών μας έφερε το σκορ στο 25 – 24, όμως η εμπειρία των φιλοξενουμένων τις έδωσε το σετ με 26 – 28 σε 30’.


Στο 3ο σετ η ομάδα μας παρουσίασε μια αγωνιστική κάμψη αφού επηρεάστηκε από την απώλεια του 2ου σετ και με τον τρόπο που αυτή ήρθε, χάνοντας το με 17 – 25 σε 20’.


 Στο 4ο σετ οι αθλήτριες μας αντλώντας τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένες να μην το εγκαταλείψουν χωρίς μάχη, απόφαση που τις έφερε γρήγορα μπροστά στο σκορ με 4 – 1 και 9 – 4. Στη συνέχεια με τη διαφορά να διευρύνεται συνεχώς το αποτέλεσμα ήταν να έρθει σχετικά εύκολα η κατάκτηση του σετ με 25 – 17 σε 24’.


Με το παιχνίδι να οδηγείται στο 5ο σετ και τη ψυχολογία στα ύψη, τα κορίτσια μας μπήκαν δυναμικά στο τάι μπρέικ αιφνιδιάζοντας και πάλι τις αντιπάλους τους  κάνοντας ένα σερί πέντε πόντων και το σκορ 5 – 0. Στο σημείο αυτό η ομάδα του Μοσχάτου προσπάθησε να αντιδράσει φτάνοντας το σκορ στο πόντο με 10 – 9. Το πάθος και η ψυχή των παιδιών μας όμως τους έδωσε τη νίκη 15 – 10 και την ομάδα να γίνεται ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου με τρελούς πανηγυρισμούς.


Την επόμενη Κυριακή 18/3 προτελευταία αγωνιστική  του πρωταθλήματος η ομάδα μας φιλοξενείται  στις 14:00 από τον ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  στο κλειστό ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου