Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα

Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ όπου συμμετέχει και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός Αίγινας.
Για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του νησιού μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο ΕΠΑΛ (στις 13:00)  την ομάδα του ΚΕΛΕΟΥ Ελευσίνας.
Ο  αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Στάθης Νικολούζος  δήλωσε σχετικά με την έναρξη της νέας χρονιάς:
<< Ύστερα από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς ήρθε η ώρα οι νεαρές μας  αθλήτριες να αγωνιστούν στο γυναικείο πρωτάθλημα και να καθιερώσουν την ομάδα μας.
Παρά τον μικρό ηλικιακά μέσο όρο, στόχος μας είναι η άνοδος στην Ά κατηγορία.>>

Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας είναι:   ή νεανίδα Τατιάνα Γιαννούλη, οι κορασίδες Κατερίνα Κλέλλη, Ιρένα Τζινιέρη, Ευαγγελίνα Τρίμη, Βάλια Μπόγρη, Σοφία Ροδίτη, οι παγκορασίδες Σίσυ Καλοκούβαρου, Μυρτώ Λορέντζου, Βίκυ Σταθοπούλου, Μπιάνκα Γκούρι, Ιωάννα Μαλτέζου, Αδαμαντία Μαρμαρινού, Άρτεμις Νεστορίδη, Αγγελική Κατσούλη
Η ομάδα ενισχύθηκε και με τρείς νέες αθλήτριες την Άννα Κουμβάκη, Έλλη Τσιούστα και Μένια Χατζίκου.
Λόγω προβλήματος υγείας της προπονήτριας Δήμητρας Παλαβρατζή  την ομάδα θα κοουτσάρει την Κυριακή η αθλήτρια του Συλλόγου Άννα Κουμβάκη!
Η επιστροφή της προπονήτριας στα καθήκοντα της αναμένεται στις αρχές Δεκέμβρη.

Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ο σύλλογος έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με τον γυμναστή Μανόλη Μακαρατζή πτυχιούχο ΤΕΦΑ με ειδικότητα την ενδυνάμωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου