Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ελάτε να ονειρευτού​με μαζί, ελάτε να δημιουργήσ​ουμε μαζί!

  Το Σεπτέμβριο του 2011 μια ολιγομελής  παρέα φίλων αποφάσισε την επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ  γυναικών.
Στην διαδρομή των τεσσάρων αυτών μηνών η προσπάθεια αγκαλιάστηκε  από  όλο και περισσότερο κόσμο.
Πολλοί στην διαδρομή αυτή βοήθησαν ώστε να γίνει  πραγματικότητα το μικρό μας όνειρο, ένα κλειστό γυμναστήριο που μπορούν να προπονούνται ανεξαιρέτως των καιρικών συνθηκών περισσότερες  από 45 νέες της Αίγινας, σε καθημερινή βάση.
Η  γρήγορη υλοποίηση αυτού  του μικρού ονείρου,  μας  έδωσε δύναμη να αναζητήσουμε κάτι ακόμα  μεγαλύτερο.
Την δημιουργία μιας ομάδας  βόλεϊ που θα καλλιεργήσει το άθλημα θα βοηθήσει στην διαμόρφωση  αθλητικής  παιδείας  και θα βάλει υγιείς βάσεις στον γυναικείο ομαδικό αθλητισμό του νησιού μας.
Στην δύσκολη εποχή που ζούμε που το κράτος θεωρεί πολυτέλεια  τον αθλητισμό και έχει σταματήσει κάθε χρηματοδότηση το κενό που δημιουργείται πρέπει να καλύπτεται από την κοινωνία πολιτών.
Η φυσική παρουσία του καθενός μας είναι πολύ ποιο σημαντική από οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση! 
Η πεμπτουσία   αυτής της  προσπάθειας  είναι ότι εξολοκλήρου πρέπει να αφορά και αφορά νέες της Αίγινας.
Πολλά έχουμε δει κατά καιρούς στους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.
Ομάδες χωρίς Αιγινήτες, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς αύριο απλά να καλύπτουν το εγώ των ολίγων.
Ομάδες χωρίς όραμα!
Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση εμείς Αιγινήτες θεωρούμε και όσους επέλεξαν την Αίγινα για τόπο διαμονής τους και την αγαπούν εξίσου με τους γηγενείς.
Τα γράφουμε όλα αυτά για να είμαστε ξεκάθαροι στο τι ονειρευόμαστε, σε ποιο όνειρο θέλουμε όλου εσάς να σας κάνουμε κοινωνούς!
Μια ομάδα που θα αποτελείται από νέες της Αίγινας και όλοι εμείς πρέπει να τους δώσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες και τις ευκαιρίες  που έχουν οι αντίστοιχες νέες της κοντινής αλλά και τόσο ΄΄μακρινής΄΄ Αθήνας.
Από την αρχαιότητα η άθληση ήταν συνυφασμένη με την παιδεία με την μόρφωση και θεωρούταν υποχρεωτική για την ανάπτυξη ενός υγιούς ατόμου.
Δυστυχώς ως πρόσφατα στο νησί μας δεν λειτουργούσε κανένα ομαδικό άθλημα για νέες ενώ οι αθλητικές υποδομές είναι παντελώς ανύπαρκτες.
Όλες αυτές οι δυσκολίες μας κάνουν δυνατούς και πιστεύουμε  ότι το όνειρο μας  δεν απομακρύνεται αλλά γίνεται ακόμα ποιο όμορφο και προκλητικό.
Θέλουμε αυτή η παρέα να μεγαλώσει, να δημιουργήσει, να προσφέρει και μια μέρα να είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της.
Πως μπορεί να γίνει αυτό; Απλά
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα μαζευτούμε στις 12.00 στο κλειστό γυμναστήριο (ΕΠΑΛ) στην Ιδρυτική μας συνέλευση για να εγκρίνουμε- διορθώσουμε- αλλάξουμε το καταστατικό και εκλέξουμε  διοικητικό συμβούλιο.
Το καταστατικό μπορείτε να το διαβάσετε στο blog  μας www.aeginavolley.blogspot.com και θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι βασίζεται στους αθλητικούς νόμους που διέπουν την χώρα μας.

Υγ. Επειδή  κάποιοι σίγουρα θα θελήσουν να μπουν σε αυτή την παρέα για να έχουν προσωπικά οφέλη, να είναι σίγουροι ότι θα απομονωθούν και θα χάσουν το μαγευτικό ταξίδι της δημιουργίας  που είναι ο σκοπός μας.
 Υγ2. Ρομαντικοί, αποφασισμένοι για δημιουργία, ντροπαλοί, θρασείς, πολιτικοποιημένοι και μη όλοι ευπρόσδεκτοι.
 Μια παρέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου