Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 17 ΚΑΙ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018


Με δυο νικηφόρα παιχνίδια εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας το Σάββατο (17/3) για το πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και την Κυριακή (18/3) για το πρωτάθλημα  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Σάββατο 17/03/2018    13:30

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ       -       ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ      

0                                  3


Την  ομάδα του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ  αντιμετώπισαν  το μεσημέρι του Σαββάτου οι Κορασίδες μας για την 19η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Με το κύριο κορμό της ομάδας μας να έχει ήδη δυο παιχνίδια στα χέρια της για το σχολικό πρωτάθλημα την Πέμπτη 15/3 και τη Παρασκευή 16/3 στο Νέο Κλειστό του Ρέντη και με μια απουσία λόγω τραυματισμού της διαγωνίου μας, παρατάχθηκαν τα κορίτσια μας απέναντι στο Μίλωνα.
Νωθρό ήταν ξεκίνημα για τις αθλήτριές μας οι οποίες έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα στις εσωτερικές αλλαγές θέσεων που επιχείρησε ο προπονητής μας λόγω των συνθηκών. Ωστόσο τα κορίτσια μας με τη θέληση που τις διακρίνει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στα μέσα του σετ και όλα έδειχναν πως θα ήταν μια εύκολη επικράτηση απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. 

Από το σημείο αυτό έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα σημάδια κόπωσης με τα κορίτσια μας να υποπίπτουν σε αβίαστα λάθη και αδυναμία τελειώματος φάσεων. Αυτή η εικόνα της ομάδας έδωσε την απαραίτητη ώθηση στη ομάδα του Μίλωνα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι αφού έφτασε τη διαφορά στους δυο πόντους  και την κράτησε μέχρι το 21 – 21. Χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο απώλειας οι αθλήτριες μας με ένα σερί τριών πόντων αύξησαν τη διαφορά και κέρδισαν το 1ο σετ 22 – 25.


Η ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο μέχρι τα μέσα του σετ όπου τα κορίτσια μας  με ένα ξέσπασμα κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά και να πάνε το σκορ στο 18 – 24. Κάποιες τελευταίες προσπάθειες των αντιπάλων δεν ήταν αρκετές να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας η οποία κέρδισε και το 2ο σετ με σκορ 21 – 25.


Η παρότρυνση του προπονητή μας στην ανάπαυλα του σετ, να μπουν δυνατά και να τελειώνουν γρήγορα το παιχνίδι ούτος ώστε να μπορέσουν να ξεκουραστούν, (ακολουθούσε το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα γυναικών) υιοθετήθηκε άμεσα από τα κορίτσια μας οι οποίες  με ένα καταιγιστικό ξεκίνημα στο 3ο σετ έφτασαν το σκορ στο 1 – 9 και στο  5 – 15. Με τη εικόνα του παιχνιδιού να δείχνει πως η ομάδα μας είχε τη κυριαρχία του αγώνα, ο προπονητής μας άρχισε σταδιακά τις αλλαγές των παικτριών του οι οποίες είχαν άμεση ανάγκη ξεκούρασης και ρίχνοντας στη μάχη τις νεαρότερες αθλήτριες  οι οποίες απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα, κατάφεραν και πήραν το 3ο  σετ με 14 – 25. 

   
Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Κορασίδων εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη Α’ Κατηγορία Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Τα σετ:  22 – 25, 21 – 25, 14 – 25

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: (Μπαμπούνης) Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μπέλλου, Νικολαΐδη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Ρωπαϊτη, Κόστερ, Μητρομελέτη, Τσιαντούκα.




  
Κυριακή 18/03/2018    14:00

 ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ    

                             1                                          3 

Με δυο προσθήκες, αυτές  των Βογιατζόγλου, Κλέλλη  και δυο απουσίες λόγω τραυματισμού των Γιαννούλη, Τσιαντούκα, παρατάχθηκαν τα κορίτσια μας στο παρκέ του Κλειστού Αγ. Αναργύρων απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας,  ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ για την 21η αγωνιστική πρωταθλήματος  της τοπικής  κατηγορίας γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Με τρεις αγώνες ήδη στο ενεργητικό τους το προηγούμενο τριήμερο, (δυο για το σχολικό πρωτάθλημα και ένα για το πρωτάθλημα κορασίδων) οι αθλήτριες μας κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας άλλο ένα παιχνίδι με όποιο ίχνος ικμάδας τους είχε απομείνει. 
Με εμφανή πλέον τα σημάδια κόπωσης από τα προηγούμενα παιχνίδια προσπάθησαν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα, προσπάθεια που δεν απόδωσε  καρπούς αφού η αδυναμία τους να τελειώσουν τις φάσεις και τα αδικαιολόγητα λάθη (μη σύνηθες εικόνα για την ομάδα μας) είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια του 1ου σετ με σκορ 25 – 21.


Στο 2ο σετ μετά από τις προσπάθειες ενθάρρυνσης του προπονητή τους στην ανάπαυλα του σετ, τα κορίτσια μας  μπήκαν πιο συγκεντρωμένα και κατάφεραν να αποκτήσουν μια διαφορά η οποία διευρυνόταν όσο προχωρούσε το σετ και που στο τέλος έφερε την κατάκτησή του με 15 - 21 κάνοντας το σκορ 1 – 1.


Στο ίδιο μοτίβο με τα δυο προηγούμενα εξελίχθηκε και το 3ο σετ, με τις αθλήτριες μας να προσπαθούν να ξεφύγουν στο σκορ και τις αντιπάλους τους να ακολουθούν φτάνοντας κάποια στιγμή στο 19 – 19. Σε μια τελευταία απόπειρα νίκης άνοιξαν το σκορ με ένα σερί 3/0 και κατέκτησαν και το 3ο σετ με 20 – 25.


Με όποια στοιχεία ψυχικής και σωματικής δύναμης τους απέμειναν, οι «μικρές μας κυρίες» τα κατέθεσαν στο παρκέ του γηπέδου από την έναρξη του 4ου σετ.  Ωστόσο οι αντίπαλες κατανοώντας από την αρχή του αγώνα ότι τα κορίτσια μας δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική μέρα, προσπάθησαν να δυσκολέψουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ φτάνοντας το σκορ στο 22 – 22. Ένα σερί 3/0 από την ομάδα μας έφερε την κατάκτηση και του 4ου σετ με σκορ 22 – 25 και τη καθαρή νίκη με 1 – 3 σετ.


Μετά και τη τελευταία νίκη, η ομάδα μας βρίσκεται στη 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που βρίσκεται στη 7η θέση και έχει εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία αφού απομένει ακόμα μια αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου και η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΕΠΑΛ  στις 14:00 την αντίστοιχη του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ.

  Τα σετ:  25 – 21, 15 – 25, 20 – 25, 22 – 25

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: (Μπαμπούνης) Γκούρι, Βογιατζόγλου, Σταθοπούλου, Κλέλλη, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μπέλλου, Μαρμαρινού, Τσιαντούκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου