Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ | 20η Αγωνιστική ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ | Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ





Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας φιλοξένησε την αντίστοιχη του Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  το μεσημέρι του Σαββάτου 24/3 για το πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.




Με τη εβδομάδα να κυλάει σε ρυθμούς αποθεραπείας από το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, οι αθλήτριες μας προετοιμάστηκαν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΑΡΤΕΜΙΣ η οποία αποτελεί ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο και βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Με δυο βασικές απουσίες, αυτές της υψηλόσωμης κεντρικής μας (Μπέλλου) και της διαγωνίου μας (Τσιαντούκα)  τα κορίτσια μας έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα στο καινούργιο σχήμα που παρέταξε ο προπονητής τους. Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα μας όπως συνηθίζει να κάνει σε όλα τα παιχνίδια, αφού ανάγκασε τις αντιπάλους της να υποπέσουν σε αρκετά λάθη μέχρι τα μέσα του σετ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει τη διαφορά. Από  το σημείο εκείνο και μετά, μικρά ξεσπάσματα της ομάδας μας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σκορ ασφαλείας και να της δώσουν το σετ με 25 – 17.



Δυνατό το ξεκίνημα και του 2ου σετ με τις δυο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα με εκπληκτικές επιθέσεις αμφότερες. Μια παρατεταμένη αδράνεια των κοριτσιών μας κι ενώ το σκορ βρίσκεται στο 16 – 14 επέτρεψε στη ομάδα της Άρτεμις να πάρει ένα σερί 10/0 και να πάει το σκορ στο 16 – 24. Επόμενο επακόλουθο ήταν  η απώλεια  του σετ με σκορ 17 – 25. Τα λάθη του σετ , 8 δικά μας έναντι 3 των αντιπάλων απεικονίζουν το black out που υπέστη η ομάδα μας.



Με άγχος και εκνευρισμό μπήκαν οι δυο ομάδες μέσα στο παρκέ για την κατάκτηση του 3ου σετ το οποίο ήταν καθοριστικό για τη εξέλιξη του αγώνα. Τα πολλά λάθη και η έλλειψη καθαρού μυαλού και για τις δυο ομάδες ήταν το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μέχρι τα μέσα του σετ, όπου το σκορ βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής με την ομάδα της  Άρτεμις να έχει το προβάδισμα το οποίο  μετά το 9 – 13 εξελίχθηκε σε 10 – 16, 13 – 19, 16 – 21 και 18 – 22. Στο σημείο αυτό με το σκορ στο 22 – 24 και τον κίνδυνο της απώλειας  του σετ  μπροστά τους, τα κορίτσια μας κατάφεραν να ανατάξουν τις δυνάμεις τους και με ένα σερί 4/0 να κερδίσουν το σετ με σκορ 26 – 24.



Διαδικαστικό χαρακτήρα  πήρε η μορφή του 4ου σετ αφού οι αθλήτριες μας με το ψυχολογικό πλεονέκτημα που πήραν από την κατάκτηση του 3ου σετ μπήκαν αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς περεταίρω απώλειες. Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να ισορροπήσουν στις αρχές του σετ ωστόσο τα κορίτσια μας με μικρά σερί πόντων έφτασαν το σκορ στο 15 – 9, 18 – 12, 23 – 14 και στο τελικό 25 – 15 που τις χάρισε τη 18η νίκη τους σε 20 αγώνες.

Το επόμενο Σάββατο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 12:30 τον ουραγό της κατηγορίας  Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  στο 5ο ΔΗΜ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για τη προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25 – 17, 17 – 25, 26 – 24, 25 – 15

 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Μπαμπούνης) Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Νικολαΐδη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Ρωπαϊτη, Κόστερ, Μητρομελέτη, Τσιαντούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου