Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018




Με ένα  παιχνίδι εκτός έδρας στην  προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ συνέχισε της υποχρεώσεις η ομάδα μας το Σάββατο (31/3), όπως επίσης και για το τελευταίο της σαιζόν την Κυριακή (01/04) εντός έδρας  για το πρωτάθλημα  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Σάββατο 31/03/2018    12:30

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ       -       ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ      

 0                                            3


Την  ομάδα του ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιμετώπισαν  το μεσημέρι του Σαββάτου οι Κορασίδες μας για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.



Με τον αέρα της δευτεραθλήτριας της κατηγορίας απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας παρατάχθηκαν οι κορασίδες μας στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Δημ. Ηλιούπολης.

Χωρίς το δυναμικό ξεκίνημα που μας έχουν συνηθίσει τα κορίτσια μας, επέτρεψαν στις αρχές του 1ου σετ στην ομάδα της Ηλιούπολης  να δείξει καλά σημάδια μαχητικότητας απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, φτάνοντας μάλιστα το σκορ στο 13 – 11. Από το σημείο αυτό οι αθλήτριές μας αποφάσισαν να πατήσουν το γκάζι και να τελειώσουν το σετ χωρίς δυσάρεστες συνέπειες. Με δυο σερί 4/0 άνοιξαν το σκορ και έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή μας να κάνει τις πρώτες του αλλαγές με τις νεαρότερες ηλικιακά αθλήτριες οι οποίες για άλλη μια φορά έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας. Σκορ 1ου σετ 18 – 25



Ανάλογο με το 1ο ήταν και το ξεκίνημα του 2ου σετ, ωστόσο οι αθλήτριές μας δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης  στις αντιπάλους τους ανοίγοντας γρήγορα το σκορ σε 4 – 12. Στο σημείο αυτό ήρθε και η στιγμή των αλλαγών από το προπονητή μας ο οποίος σταδιακά άλλαξε όλο το κυρίως κορμό της ομάδας. Με σοβαρότητα και απόδοση καλού βόλεϊ οι μικρές μας πήραν και το 2ο σετ με σκορ 19 – 25. 



Αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι μπήκε η ομάδα μας στο 3ο σετ. Με καταιγιστικό ρυθμό άνοιξε γρήγορα  τη διαφορά φτάνοντας το σκορ στο 9 – 23. Κάποια σημάδια χαλάρωσης των κοριτσιών μας στο σημείο αυτό επέτρεψαν στις οικοδέσποινες να κλείσουν λίγο τη διαφορά, εξέλιξη η οποία  δεν ήταν αρκετή να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας αφού κατέκτησε και το 3ο σετ με σκορ 18 – 25.

Από τις όμορφες εικόνες μετά το πέρας της αναμέτρησης, το θερμό κλίμα γνωριμίας που ανέπτυξαν οι παίκτριες των δυο ομάδων, ανταλλάσοντας στοιχεία επικοινωνίας και ευχές για Καλό Πάσχα. 



 Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 14  Απριλίου και η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΕΠΑΛ  στις 14:00 την αντίστοιχη του ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ .     

Τα σετ:  18 – 25, 19 – 25, 18 – 25

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: (Μπαμπούνης) Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μπέλλου, Νικολαΐδη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Κόστερ, Μητρομελέτη, Τσιαντούκα





Κυριακή 01/04/2018    13:00


 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ        -      ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ


             0                                          3 

Την αυλαία του πρωταθλήματος της τοπικής  κατηγορίας γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. έριξε η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής (1/4/18) στο Κλειστό του ΕΠΑΛ όπου υποδέχθηκε την αντίστοιχη του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ.


Με τα γνωστά προβλήματα απουσιών που ταλανίζουν την ομάδα μας το τελευταίο μήνα, τα κορίτσια μας μπήκαν στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ να αντιμετωπίσουν την πολύ δυνατή φέτος ομάδα του  ΑΡΗ  ΑΜΦΙΑΛΗΣ.

Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι αδιάφορο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα ισορροπημένα. Ωστόσο από το 5 – 3 και μετά οι «μικρές μας κυρίες» έδειξαν ανήμπορες να ανταπεξέλθουν στο μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι των αντιπάλων.
Απόρροια του καλού βόλεϊ που επέδειξε η ομάδα του ΑΡΗ ήταν η απώλεια του σετ με σκορ 16 – 25.
Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκαν και τα επόμενα δυο σετ με τις φιλοξενούμενες να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στα κορίτσια μας, τα οποία απώλεσαν και τα άλλα δυο σετ με σκορ 11 – 25 και 12 – 25 αντίστοιχα.
















Τα σετ:  16 – 25, 11 – 25, 12 – 25

ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: (Μπαμπούνης) Γκούρι, Σταθοπούλου, Κλέλλη, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μπέλλου, Νικολαΐδη, Ρωπαΐτη, Νομικού, Μαρμαρινού, Τσιαντούκα.          



Με το πέρας της αγωνιστικής σαιζόν, η ομάδα μας η οποία ήταν η μικρότερη ηλικιακά στη κατηγορία, κατάφερε να επιτύχει το στόχο της ο οποίος ήταν η παραμονή στη κατηγορία και δη την αποφυγή των play out (μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων τελευταίων ομάδων για παραμονή στη κατηγορία) και να τερματίσει στην 8η θέση με 28 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε σύνολο δώδεκα ομάδων έχοντας στο ενεργητικό της 10 νίκες και 12 ήττες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ’ αυτά τα παιδιά και το προπονητή μας που μέσα από δυσκολίες κατάφεραν  να κερδίσουν το σεβασμό και το θαυμασμό των αντιπάλων τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου