Κυριακή 1 Απριλίου 2012

όταν μιλάει ο ''αντίπαλος'' για σένα...


 αναδημοσίευση από το www.porfyrasvolley.blogspot.com

 Όταν υπάρχει μεράκι...

Ν.Δελαγραμμάτικας
Υποκλινόμαστε στον Στάθη Νικολούζο και τους συνεργάτες του στον Σαρωνικό αλλά ασφαλώς και στους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν την τεχνική ευθύνη στην ομάδα της Αιγινας.
Η φιλοξενία τους στον Πορφύρα και τα καλά λόγια για την ομάδα μας, μας συγκίνησαν, μας υποχρέωσαν, μας ευχαρίστησαν, μας ΤΙΜΟΥΝ.
Πουθενά αλλού δεν βρήκαμε τέτοια οργάνωση και τόση αγάπη.
Οι άνθρωποι ήλθαν στο λιμάνι για να μας πάνε στο γήπεδο, ενάμιση χιλιόμετρο μακρύτερα, για να μην πάρουμε ταξί, μας κέρασαν νερά και καφέδες στο γήπεδο, μας έδειξαν ότι υπάρχουν ομάδες με ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, μας μίλησαν με ωραία λόγια για το βόλει, την Αιγινα, την ομάδα μας, για τη χαρά του παιχνιδιού, στο τέλος μας μετέφεραν πίσω στο λιμάνι για να γευματίσουμε, μας κέρασαν και τα ποτά στη ταβέρνα που καθήσαμε.
Και όλα αυτά παράλληλα με το καθαρά αθλητικό κομμάτι, καθώς, έχουν φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα, απο το μηδέν, μέσα σε 5 μήνες.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
Ευχαριστούμε θερμά Στάθη, τέτοια συμπεριφορά δεν την έχουμε ξαναζήσει.
Οταν υπάρχει μεράκι, λεβεντιά και ο άνθρωπος είναι υπερήφανος, φιλόξενος και τα έχει καλά με τον εαυτό του, ώστε να μπορεί να προσφέρει και στους άλλους, αυτά θα συμβαίνουν.
Ο Σαρωνικός παρέδωσε μαθήματα κι έβαλε τα γυαλιά στους πάντες.


Ν.Δελαγραμμάτικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου