Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Γ.Σ.ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α.Ο.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ |ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.[0 – 3]


   Την ξεκούραση του τριήμερου των Αποκριών διέκοψαν οι νεαρές μας αθλήτριες το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) αφού φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Γ.Σ. ΕΙΡΗΝΗ στο Νέο Κλειστό Κορυδαλλού για την 17 αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

  Οι «μικρές» μας παρά τις ελλείψεις του ρόστερ λόγω τραυματισμών μπήκαν στο παιχνίδι με πολύ καλή διάθεση και ψυχή δείχνοντας αποφασισμένες να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Κι αυτό ακριβώς έκαναν αφού από τους πρώτους πόντους απέκτησαν το προβάδισμα του σετ βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα.
1ο σετ
  Με πολύ μεστή και ώριμη εμφάνιση παρα το νεαρό της ηλικίας τους δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι απ’ αυτό σετ. Τελικό  σκορ 18 – 25.
2ο σετ
  Με εμφανή τα σημάδια κόπωσης από την υπερπροσπάθεια του 1ου σετ  στο 2ο σετ η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με διάφορα δυο πόντων (13 – 10). Στο σημείο αυτό τα κορίτσια μας έκαναν την ολική επαναφορά και τελείωσαν το σετ με σκορ 19 – 25. Αξίζει να επισημάνουμε το αγωνιστικό και ψυχικό σθένος που επέδειξε το libero  της ομάδας  Κλέλλη Κατερίνα η οποία από την αρχή του σετ ταλαιπωρήθηκε από μια ξαφνική αδιαθεσία η οποία δεν της επέτρεψε να τελειώσει τον αγώνα.  
3ο σετ
  Χωρίς το βασικό τους libero, τα κορίτσια μπήκαν αποφασισμένα να τελειώσουν το παιχνίδι και να της αφιερώσουν τη νίκη, ένα στόχο που τον πέτυχαν απόλυτα αφού το τελικό 13 – 25 αντικατοπτρίζει το πάθος που έβγαλαν οι αθλήτριες μας μέσα στο παρκέ.


  Τα συγχαρητήρια του προπονητή τους Γρηγόρη Μπαμπούνη δέχθηκαν οι «μικρές κυρίες» για την αγωνιστική εικόνα που επέδειξαν αλλά και την επίτευξη του στόχου τους  για παραμονή στη κατηγορία.
  Επίσης τα θετικά σχόλια για την όμορφη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι εισέπραξαν οι άνθρωποι της αποστολής από φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες  του Νέου Κλειστού Κορυδαλλού.

 ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ( Μπαμπούνης) Κλέλλη, Καλοκούβαρου, Τσιαντούκα, Σταθοπούλου, Ρωπαΐτη, Γκούρι, Μαρμαρινού, Βογιατζόγλου, Νικολαΐδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου