Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 24 ΚΑΙ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και της  ΤΟΠΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.



Σάββατο 24/02/2018    12:30
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    -   ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
                     1                                                   3

Η ομάδα των κορασίδων μας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/2 από τον ΠΟΚ Έσπερο στο κλειστό «ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ» για την 16η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν με απρόσμενη νωθρότητα το 1ο σετ με αποτέλεσμα να βρεθούν να ακολουθούν το σκορ, μια τροπή  που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος χάνοντας το με 25 – 17.
Στο 2ο σετ δεν άλλαξε πολύ η εικόνα του αγώνα με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο -  πόντο. Ωστόσο τα κορίτσια μας στους κρίσιμους πόντους του σετ έβγαλαν την καλή τους νοοτροπία και κατάφεραν να το κερδίσουν με 24 – 26
Στην ανάπαυλα του σετ, η εμψυχωτική ομιλία του προπονητή μας αφύπνισε τα κορίτσια τα οποία μπήκαν αποφασισμένα να μην  αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στο αντίπαλο. Το τελικό σκορ του 3ου σετ 14 – 25 δείχνει την εικόνα του σετ.

Στο 4ο σετ ο αντίπαλος προσπάθησε να δυσκολέψει το παιχνίδι του και να πάει τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Οι «μικρές» όμως δεν άφησαν κανένα περιθώριο για ήττα αφού ξέφυγαν νωρίς στο σκορ με το Έσπερο να ακολουθεί. Το τελικό 18 – 25 έδωσε την 14 νίκη σε 16 αγώνες στην ομάδα μας η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς πίσω από τον ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ .

Την επόμενη αγωνιστική Σάββατο 3/3 η ομάδα μας υποδέχεται στις 14:00 στο ΕΠΑΛ τον ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ       


Κυριακή 25/02/2018    13:00


ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  - ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

             0                                3

Το διεκδικητή του τίτλου του πρωταθλήματος τοπικής  κατηγορίας γυναικών, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ φιλοξένησε η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό του ΕΠΑΛ για την 18η αγωνιστική.
Με το γνωστό πάθος και αγωνιστική διάθεση που τις διακρίνει μπήκαν στο taraflex του ΕΠΑΛ οι «μικρές μας κυρίες» για να αντιμετωπίσουν την πιο δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα της κατηγορίας. Κατάφεραν έτσι να κρατήσουν μια αγωνιστική ισορροπία μέχρι τα μισά του 1ου σετ όπου το σκορ ήταν 16 – 16. Από το σημείο εκείνο και μετά η εμπειρία του αντιπάλου και τα αβίαστα λάθη των κοριτσιών μας άνοιξαν  τη διαφορά με το σετ να τελειώνει 19 -25 υπέρ του Αστέρα

Στο 2ο σετ οι δυο ομάδες μας πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο θέαμα με εντυπωσιακές φάσεις και πολλά αγωνιστικά ράλλυ. Κάπου εκεί τα «τιγράκια» μας αποφάσισαν να δείξουν τα δόντια τους και  να ξεφύγουν με ένα πόντο κάνοντας το 22 – 21. Το εσπευσμένο time out από τον προπονητή του Αστέρα αφύπνισε τις αθλήτριες του με αποτέλεσμα ένα σερί 4/0 να κατακτήσει και το 2ο σετ 22 – 25.
Στο 3ο σετ ο αντίπαλος μπήκε αποφασισμένος να το τελειώσει και να πάρει το παιχνίδι. Οι «μικρές μας κυρίες» όμως το πάλεψαν όσο μπορούσαν και το προσπάθησαν αρκετά. Η εμπειρία όμως επικράτησε του ενθουσιασμού με τελικό αποτέλεσμα 25 -17 να δίνει μια καθαρή νίκη στην ομάδα του Αστέρα με 3 – 0 σετ.  

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενείται από την 4η ομάδα της βαθμολογίας, τον ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ στο κλειστό του 6ου Ενιαίου Λυκείου Αιγάλεω στις 14:15 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου