Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

''υπόθεση κλειστό γήπεδο Αίγινας'' λείπει η αποφασιστικότητα

στο πλούσιο Αζερμπαϊτζάν κατασκευάζουν γήπεδα από pvs
που διεξάγονται αγώνες  champion League  volley!
το συνολικό κόστος του γηπέδου δεν ξεπερνά τις 350.000 ευρώ !
Διάβασα για ακόμα μία σύσκεψη που διοργάνωσε σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης κος Χατζηπέρος με τους δημάρχους της περιοχής με θέμα τα αθλητικά έργα στην αντιπεριφέρεια. Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο δήμαρχος Αίγινας κος Μούρτζης.
Όπως δήλωσε ο κος Χατζηπέρος είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα να μην παρέχεται η δυνατότητα στη νεολαία να αθληθεί.

Εμείς που ασχολούμαστε καθημερινά με τον αθλητισμό στην Αίγινα γνωρίζουμε πολύ καλά κ. Χατζηπέρο και κ.Μούρτζη ότι είναι ντροπή να μην υπάρχει κλειστό γήπεδο. Εκατοντάδες  παιδιά στερούνται το 2015 τον αθλητισμό ή αναγκάζονται να αθλούνται κάτω υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Όπως έχω ξανά γράψει ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και απαραίτητος για την διαπαιδαγώγηση των νέων. 
Την περασμένη Κυριακή συνάντησα τυχαία στο λιμάνι του Πειραιά τον Αντιπεριφερειάρχη και του έθεσα το ερώτημα τι γίνεται με το κλειστό στην Αίγινα; εκείνος απόλυτα ενήμερος με το θέμα απάντησε αφοπλιστικά: ''δώστε μου χώρο και θα το προχωρήσω''.
Εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα ο Δήμος Αίγινας δεν έχει ένα χώρο να διαθέσει;
Έχει αλλά όλα τα δημοτικά οικόπεδα έχουν πολεοδομικό πρόβλημα!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χρειάζεται κύριοι! 
 Η παιδική χαρά της Κυψέλης, μπορεί και πρέπει να πάρει τις απαραίτητες εξαιρέσεις και αδειοδοτήσεις ώστε να γίνει ένα κλειστό γήπεδο που να φιλοξενεί όλα τα παιδιά της Αίγινας.
Δεν χρειάζεται ΚΥΡΙΟΙ να κάνετε ένα φαραωνικό έργο  εκατομμυρίων ευρώ που θα γίνει αν γίνει μετά από χρόνια  αλλά μπορείτε να φτιάξετε ένα κλειστό χρηστικό που θα μπορούν να προπονούνται ταυτόχρονα basket και volley και δεν κοστίσει περισσότερο από 350.000 ευρώ με όλες τις εσωτερικές διαμορφώσεις και να παραδοθεί στην νεολαία της Αίγινας μέσα στο 2015.
Κύριοι μπορείτε να φτιάξετε ένα γήπεδο από pvs όπως αυτά που γίνονται παγκοσμίως και μάλιστα φιλοξενούν διεθνή παιχνίδια! 
Τα παιδιά της Αίγινας χρειάζονται τώρα ένα γήπεδο ας μην χαθούν άλλα παιδιά από τον αθλητισμό!
ΥΓ1. : μπορείτε με την κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ να ζητήσετε και να πάρετε εξαίρεση για την παιδική χαρά της Κυψέλης.
ΥΓ2.: Το τμήμα volley θα λάβει σύντομα πρωτοβουλίες διοργανώνοντας  ημερίδα με θέμα το κλειστό! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 
Στάθης Νικολούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου