Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αιγιναία/Σαρωνικός - Άρτεμις Κορυδαλλού 0-3 (17-25, 14-25, 15-25)


Στο γυμναστήριο του ΕΠΑΛ διεξήχθη ο πρώτος εντός  έδρας  αγώνας της ομάδας μας απέναντι στην Άρτεμις Κορυδαλλού!
Οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια καλοδουλεμένη και έμπειρη ομάδα.
Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος τόσο από τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν όσο και από τους θεατές που συγκεντρώθηκαν και απόλαυσαν τον αγώνα!

Το μικρό αλλά όμορφο γήπεδο μας  έκλεψε τις καρδιές όλων και μόνο καλά λόγια ακούστηκαν από φίλους και αντιπάλους.
Σήμερα η ομάδα μας έγραψε ιστορία αφού είναι η πρώτη ομάδα της Αίγινας που αγωνίστηκε εντός έδρας σε κλειστό γήπεδο, ελπίζουμε να δώσουμε το έναυσμα και σύντομα να αποκτήσουμε ένα κλειστό γήπεδο που να φιλοξενεί όλα τα αθλήματα και η νεολαία του νησιού μας να βρει νέο ‘’στέκι’’!
Αγωνιστικά
Η εμπειρία της ομάδας του Κορυδαλλού δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του νησιού μας που πάλεψε το κάθε σετ, πανηγυρίζοντας  μάλιστα  τον κάθε πόντο που κέρδιζε. Για την ιστορία χάσαμε 3-0 σετ (17-25, 14-25, 15-25).
Διαιτητές ήταν τα αδέλφια Διαμαντή (Σταύρος και Γιάννης) που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Αιγιναία- Σαρωνικός : προπονητής Παναγιώτης Μορφίδης, αγωνίστηκαν: Βουσινιώτη Ηω, Λάλλιζα Δανάη, Ταντάουι  Αλεξάνδρα,   Τζινιέρη Ιρένα, Κλέλλη Κατερίνα, Καλαμάκη Ελένη, Κοζωνάκη Χριστίνα, Πιτσιλού Μαρία, Τζώνη Αθανασία, Σταθοπούλου Χριστίνα, Γιαννούλη Τατιάνα, Βογιατζόγλου Ιωάννα, Λάκκου Κική.
Άρτεμις Κορυδαλλού: προπονητής Δημήτρης Στάθης, αγωνίστηκαν : Φουντούλη Χριστίνα, Πολυμεροπούλου Μαρία, Καίσαρη Ιωάννα, Μαιοπούλου Ανθή, Τσούτα ,Δάσκαλου Ελένη, Φυτούση Σοφία, Σταυρουλάκη, Δημητριάδη, Σβορώνου, Ντούτσια, Αναστασίου.    

Παραλειπόμενα
@ μετά το τέλος του αγώνα η Άρτεμις Κορυδαλλού συμφώνησε στο αίτημα μας  να παίξουμε άλλα δύο φιλικά σετ (16-25, 14-25) για να αποκτήσουν εμπειρίες οι αθλήτριες  μας.
@ στο τρίτο σετ τραυματίστηκε η αθλήτρια μας Βογιατζόγλου Ιωάννα. Στο γήπεδο βρισκόταν ο πατέρας της αθλήτριας φυσιοθεραπευτής κος Βογιατζόγλου Γιώργος που έδωσε στην αθλήτρια τις πρώτες βοήθειες και όπως μας μετέφερε δεν είναι κάτι ανησυχητικό.  
@ Χάσαμε τον αγώνα αλλά κερδίσαμε αγωνιστική ΕΜΠΕΙΡΙΑ!


@τετράστιχο έβγαλαν οι αθλήτριες της ομάδας μας και το φώναξαν όλες μαζί στο τέλος του αγώνα!
Χάσουμε νικήσουμε
μόνο αυτό θα πούμε
την Αιγιναία μια ζωή
εμείς την αγαπούμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου