Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δεν επαναπαυόμαστε από τις επιτυχίες δεν απογοητευόμαστε από τις αποτυχίες!

Δεν επαναπαυόμαστε  από τις επιτυχίες δεν απογοητευόμαστε  από τις αποτυχίες! 
Απλά κάθε περίσταση θετική ή αρνητική μας πεισμώνει για να γίνουμε καλύτεροι! 
έτσι ξεκινήσαμε... αλλά που είμαστε τώρα...
και που θα φτάσουμε αύριο!!!
Οι κορασίδες του Α.Ο.Α. Σαρωνικός σήμερα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ύστερα από μια επιτυχημένη χρονιά. 
Μια χρονιά που μας έφερε το πρώτο κύπελλο, την άνοδο στην Β κατηγορία ενώ βρεθήκαμε στις 8 καλύτερες ομάδες όλων των κατηγοριών της ΕΣΠΕΔΑ!
Όλοι πρέπει να συνυπολογίσουν ότι από τις 13 αθλήτριες που αγωνίστηκαν φέτος ηλικιακά σαν κορασίδες θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν του χρόνου 12 ενώ 11 από αυτές θα αγωνίζονται ως κορασίδες και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017! 

Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλες τις αθλήτριες που μας κάνουν περήφανους με την προσπάθεια που κατέβαλαν! Νιώθω σίγουρος ότι το μέλλον τους ανήκει!  
Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια όπως και σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στον σημερινό ΣΑΡΩΝΙΚΟ!
Μπορεί βέβαια μια ωραία εμπειρία να έφτασε  στο τέλος της αλλά 2 άλλες βρίσκονται σε εξέλιξη! 
Το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Α που ο στόχος είναι να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται αλλά και των Παγκορασίδων Β που ο στόχος είναι να συλλέξουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν και να ετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά! 
Όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να την πετύχουμε αν δεν είχαμε δίπλα μας τις επιχειρήσεις της Αίγινας. 
Τις ευχαριστούμε όλες όσες μας στήριξαν και όσες δεν το έκαναν ακόμη αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σταθούν δίπλα μας! 
Η προσπάθεια αυτή αποδεικνύει ότι με συστηματικό πρόγραμμα, με επιμονή και υπομονή κάθε παιδί μπορεί να είναι το επόμενο ''ΤΑΛΕΝΤΟ''.
Το τμήμα βόλεϊ ανακοινώνει ότι από τον Απρίλιο θα δημιουργηθούν νέα τμήματα για παιδιά που δεν έχουν καμία επαφή με το βόλεϊ (Πέμπτης Έκτης Δημοτικού αλλά και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου). 
Στα πλαίσια της νέας αυτής προσπάθειας  το τμήμα βόλεϊ του Σαρωνικού θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα ''παίζω βόλεϊ'' στα δημοτικά σχολεία της Αίγινας (σύμφωνα με την ειδική άδεια που έχει εξασφαλίσει από το υπουργείο παιδείας). 

Στάθης Νικολούζος
υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ 
του Α.Ο.Α. Σαρωνικός 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου