Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

''Αιγιναία'' : ανακοίνωση για το Aegina masters beach volley 2012

Μία εβδομάδα μετά το τέλος του Aegina Masters Beach Volley 2012 είμαστε σε θέση να κάνουμε τον πρώτο οικονομικό απολογισμό και να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν την διοργάνωση.
Τα έξοδα ανήλθαν στις 14.500 ευρώ ενώ τα αντίστοιχα του  2011 σε 23.500 ευρώ.
Τα έσοδα είναι 10. 500 ευρώ ενώ το 2011 ήταν 22.000 ευρώ (17.000 ευρώ από χορηγίες διαφημιζομένων στο τουρνουά και 5.000 ευρώ από χορηγό που έδωσε τα χρήματα για κάλυψη του ελλείμματος που δημιουργήθηκε) τα τελευταία 1500 ευρώ είχαν δοθεί από τα χρήματα που η ΔΕΗ διέθεσε για την προβολή της Αίγινας.
Από το ταμείο του δήμου Αίγινας δεν  διατέθηκαν χρήματα για τα εν λόγω γεγονότα, ούτε το 2011 ούτε το 2012.
Βέβαια αντίστοιχες εκδηλώσεις σε άλλους δήμους τις καλύπτουν οι δημοτικές  και περιφερειακές αρχές   !


Από το ταμείο του αθλητικού συλλόγου φίλων βόλεϊ  ''Αιγιναία'' έχει διατεθεί είδη ποσό μεγαλύτερο των 2.000 ευρώ, χρήματα  που είχαν δρομολογηθεί για την πληρωμή προπονητή εν όψει της νέας χρονιάς 2012-13.
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός δείχνει την διάθεση να βοηθήσει ώστε να καλυφθεί το έλλειμμα αλλά συναντάει μεγάλα εμπόδια στα άδεια ταμεία του δήμου.

Μπορεί ο κάθε Αιγινήτης  να πληρώνει μαζί με τα τέλη ύδρευσης το πολιτιστικό τέλος που ανέρχεται σε περισσότερες από 100.000 ευρώ ετησίως αλλά δυστυχώς και αυτό καλύπτει την οικονομική ''τρύπα\\ του δήμου και δεν δίδεται για τους σκοπούς που πληρώνεται.

Κουράγιο για να συνεχίσουμε το ανιδιοτελές έργο, μας δίνουν κινήσεις όπως του δημοτικού συμβούλου  κου Νίκου Πτερούδη που προσφέρθηκε να καλύψει μέρος του ελλείμματος χωρίς μάλιστα να έχει το οποιοδήποτε κέρδος ή προσωπική προβολή από το συγκεκριμένο γεγονός.
Ο κος Πτερούδης παρακολούθησε τους αγώνες σαν απλός φίλος του αθλήματος μακριά από τους προβολείς .    

Το αθλητικό σωματείο φίλων βόλεϊ ΄΄Αιγιναία΄΄ διοργάνωσε το Aegina Masters Beach Volley με μοναδικό σκοπό την προώθηση του αθλήματος στην Αίγινα αλλά και την προβολή του αγαπημένου μας  νησιού.

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε αλλά ταυτόχρονα η αντιμετώπιση που είχαμε από λίγους ανθρώπους  μας πίκρανε.  
Η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν κρύβει ιδιοτέλεια ή κρυφές φιλοδοξίες αλλά είναι το συστατικό που χρειάζεται κάθε κοινωνία τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ο περιορισμός των φετινών εξόδων δεν έγινε λόγω λιγότερων φιλοξενούμενων αλλά λόγω μείωσης των τιμών, ενδεικτικά οι τιμές στα ξενοδοχεία φέτος κυμάνθηκαν από 30 έως 40 ευρώ ενώ το 2011 οι τιμές είχαν κυμανθεί από 40 έως και 80 ευρώ.
Γεγονός είναι ότι, για να πετύχουμε αυτές τις τιμές  φιλοξενήσαμε όλους τους εμπλεκόμενους εκτός από τους αθλητές -τριες  στην περιοχή της Σουβάλας.
Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων για τις τιμές που μας πρόσφεραν.
Για την μεταφορά μάλιστα των φιλοξενούμενων από την Σουβάλα η ομοσπονδία μας διέθεσε δύο, εννέα θέσεων αυτοκίνητα που εμείς επανδρώσαμε με οδηγούς.

Για την επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης νιώθουμε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε μικρούς και μεγάλους χορηγούς που στάθηκαν στο πλάι της διοργάνωσης την δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία και που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τον κο Άγγελο Κρητικό και τα Ελληνικά σουπερμάρκετ Κρητικός,  την τηλεφωνία Cyta , τον κο  Σκαλτσιώτηκαι το ομώνυμο φαρμακείο, 
τον κο Δρίτσα και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο Δρίτσας, τους  Κυριάκο ΚλώνοΘοδωρή Μοίρα και τις επιχειρήσεις café Ρέμβη και ellinikon sea side.
Τον κο Γ. Κυρλάκη και την εταιρεία Γ. Κυρλάκης Α.Ε.Α.Π - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Το νέο κατάστημα του νησιού μας  Παγωτομανία,  τον κο Γουδή και το κατάστημα welcome  stores –  αλυσίδα ηλεκτρικών.
Τα παιδικά ενδύματα camelino , την τεχνική εταιρία  του κου Γιάννη Θωμά.
Την καφετέρια Παναγάκης, τον φυσιοθεραπευτή κο Βογιατζόγλου τον κο Κατρίδη και τον κο Παντελή  Λακαβά.
Ευχαριστούμε την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αίγινας για την υποστήριξη της διοργάνωσης, για τα έπαθλα που έθεσαν και φυσικά για τα δώρα που έκαναν σε όλους τους φιλοξενούμενους.

''Οι Εγκαταστάσεις''
Οι εγκαταστάσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος ήταν οι διπλάσιες σε χωρητικότητα θεατών από την προηγούμενη χρονιά  και σε αυτό συνέβαλε το λιμενικό ταμείο που ανέλαβε την μεταφορά και την επιστροφή της άμμου ,ο  δανεισμός της άμμου έγινε από την μάντρα οικοδομών του κου Κοντοβράκη όπως και πέρυσι τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κο Τάκη Βάρτζελη αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου για την κατασκευή των πλαϊνών εξεδρών, την χορήγηση ρεύματος, νερού, τις χημικές τουαλέτες  αλλά και την άμεση βοήθεια του στα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονταν  στις εγκαταστάσεις.

Τον κο Βαγγέλη  Μπαρμπέρη που κατασκεύασε την εξέδρα των επισήμων αλλά  και παραχώρησε τεχνικό εξοπλισμό  για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων.

Τον κο Ηλία Κατσιβέλη και την τεχνική εταιρεία ΑΚΤΩΡ για την κεντρική κερκίδα καθώς και για το  isobox που χρησιμοποιήθηκε ως γραφείο της ομοσπονδίας.

Την οργάνωση του ΚΚΕ Αίγινας για την παραχώρηση του περιπτέρου του.

Τον κο Μεθενίτη Αργύρη για τον καθαρισμό του χώρου, τον κο Παντελή Μεθενίτη για την μεταφορά των εξεδρών του δεύτερου γηπέδου, τον αντιδήμαρχο κο Αγή Μαρμαρινό για την αποστολή δύο υδροφόρων οχημάτων και την εν γένει βοήθεια του που απόρρεε  από την θέση του αντιδημάρχου, τον δημοτικό σύμβουλο κο Καλαφάτη για την παραχώρηση της φρέζας του.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιατρούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς Μαυροθαλασσίτη Χρυσόστομο, Σωκράτη Δούκα, Γιώργο Μπόγρη, τους φυσιοθεραπευτές Στεφανίδη Αθανάσιο και  Οικονόμου Στέλιο το κέντρο νεφροπαθών Αίγινας και το κέντρο υγείας για την παραχώρηση  των ασθενοφόρων.
  
Τον πράκτορα της ΑΝΕΣ στην Αίγινα κο Σωτήρη  Μαρμαρινό για τις εκπτώσεις που έδωσε στα εισιτήρια και την άψογη συνεργασία του.

Ευχαριστούμε τον κο Νεστορίδη Τάκη για την ηχητική κάλυψη καθώς και το γυμναστήριο nama για την βραδιά της τελετής λήξης που μας χάρισε.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Aeginaportal και Νέα Εποχή για την προβολή της διοργάνωσης .
Ευχαριστούμε τον Νίκο Γιαννούλη για την κατασκευή της ιστοσελίδας
wwwaeginavolley.gr

Ευχαριστούμε τις ιστοσελίδες  aeginanewsneafwni saronicmagazine και aiakosrex για την κάλυψη των γεγονότων του τουρνουά.

Δεσμευόμαστε ότι στα τέλη Ιουλίου με την αποπληρωμή όλων των συνεργατών θα παρουσιάσουμε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό αλλά και τον  απολογισμό έργου προβολής του νησιού μας.

Υγ. Λυπούμαστε που ο αντιπεριφερειάρχης  κος Κατσικάρης δεν στήριξε  την διοργάνωση όπως προφορικά είχε δεσμευτεί πριν την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου άλλαξαν οι προτεραιότητες του κου Κατσικάρη και η περιφέρεια δεν θέλησε να στηρίξει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο νησί της αρμοδιότητας  του.

Για τον αθλητικό σύλλογο φίλων βόλει Αίγινας ''Αιγιναία''
Ο αντιπρόεδρος
Στάθης Νικολούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου