Aegina Masters Beach Volley
Πρόσκληση
ενδιαφέροντος για εστιατόρια
Η Αίγινα ανέλαβε την διοργάνωση του πρώτου τουρνουά του σιρκουΐ
Masters Beach Volley 2012 και στα
πλαίσια των αγώνων αυτών ανέλαβε να φιλοξενήσει τους εμπλεκόμενους φορείς
(διαιτητές-αθλητές-δημοσιογράφους).
Οι ανάγκες σίτισης
για τους αγώνες αυτούς είναι αναλυτικά:
Παρασκευή 22 Ιουνίου: 90 άτομα (2 γεύματα)
Σάββατο 23 Ιουνίου : 90 άτομα ( 2 γεύματα)
Κυριακή 24 Ιουνίου: 90 άτομα (1γεύμα)
Όποιος από τους
ιδιοκτήτες εστιατορίων ενδιαφέρεται να
καταθέσει προσφορά για όλη την
σίτιση ή μέρος της αναφερόμενης ζήτησης
μπορεί να στείλει προσφορά ως τις 12 Ιουνίου στο email: aeginavolley@gmail.com
Στις τιμές πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι.
Ακολουθεί το σχετικό μενού σίτισης!
Ελληνική Ομοσπονδία
Πετοσφαίρισης
Τμήμα beach
volleyball
MENU ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEY MASTERS
(για όλους τους
συμμετέχοντες)
Μεσημέρι (ώρα σερβιρίσματος 12.00-16.00)
- Κυρίως πιάτο
(επιλογή από κρέας μπιφτέκι, κοτόπουλο κλπ (εκτός φιλέτου), μαγειρευτό φαγητό
(πχ παστίτσιο, μουσακάς κλπ), με γαρνιτούρα ρύζι, πατάτες ή μακαρόνια)
- Ατομική σαλάτα (πχ
μικρή χωριάτικη) ή 1 σαλάτα ανά 2 άτομα, Ψωμί
- Φρούτο
- 1 νερό ανά κουπόνι
Βράδι (ώρα
σερβιρίσματος ανάλογα με την λήξη των αγώνων – με/χωρίς φώτα)
- Ένα πιάτο
υδατάνθρακες (μακαρόνια / ριζότο με σάλτσα & τυρί)
- Κυρίως πιάτο
(επιλογή από κρέας, μαγειρευτό, η φιλέτο ψάρι - όλα με γαρνιτούρα λαχανικών ή
ρύζι ή πατάτες,
επίσης εάν είναι ιταλικό εστιατόριο Pizza ατομική ή Pasta)
- Ατομική σαλάτα (πχ μικρή χωριάτικη) ή 1 σαλάτα ανά 2
άτομα, Ψωμί
- Επιδορπιο (Φρούτο ή
γλυκό)
- 1 νερό ανά κουπόνι
Οργανωτική επιτροπή
Aegina
Masters Beach Volley
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου