Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σύσκεψή για το masters beach volley!


Ανοικτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ με θέμα την οργανωτική επιτροπή και οργάνωση του Aegina Masters Beach Volley.
Την συνάντηση την προκάλεσε η διοικούσα επιτροπή του αθλητικού σωματείου φίλων του βόλεϊ ''Αιγιναία''.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας Νίκος Γιαννούλης που ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης για πλήρη στήριξη της διοργάνωσης και ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών  εκ μέρους τους.
Ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα με δελτίο τύπου της Ένωσης.
Ο αντιπρόεδρος της Αιγιναίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής beach volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας κος Στάθης Νικολούζος  δήλωσε ότι έχει τις διαβεβαιώσεις από την δημοτική αρχή   ότι θα υποστηρίξει  την συγκεκριμένη διοργάνωση στο μέτρο των δυνατοτήτων της ενώ αναμένονται οι αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων του Λιμενικού Ταμείου και του Αθλητικού Οργανισμού που θα καθορίσουν και τον ρόλο τους στην διοργάνωση.
Ευχαρίστησε την Επαγγελματική Ένωση για την άμεση  ανταπόκριση.
Υποστήριξε ότι παρόμοια γεγονότα είναι υπόθεση όλου του νησιού και όχι ολιγομελών ομάδων.
Εκτός των άλλων τόνισε ότι το αθλητικό γεγονός μπορούμε εύκολα να το πραγματοποιήσουμε αλλά θα ήταν χαμένη ευκαιρία προβολής για το νησί αν με αφορμή το Aegina Masters Beach Volley δεν πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για την μέγιστη προβολή, εν όψει καλοκαιριού όπως το celebrity games.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και της τουριστικής επιτροπής της Αίγινας κος Πέτρος Πετρίτης δεσμεύτηκε να συγκαλέσει το ταχύτερο δυνατόν την επιτροπή τουρισμού για το θέμα αυτό καθώς και να κάνει επαφές με ξενοδόχους και επαγγελματίες για να στηρίξουν την όλη διοργάνωση.
Η δύο πρώτοι χορηγοί επικοινωνίας είναι γεγονός
Το διοικητικό συμβούλιο της Αιγιναίας ευχαρίστησε προσωπικά τον κο Νίκο Γιαννούλη για την δωρεάν  κατασκευή ιστοσελίδας για την διοργάνωση (www.aeginavolley.gr) και την κα Φωτεινή  Κάτσα  -yellow fish design - για την αναπροσαρμογή του λογοτύπου που και φέτος θα είναι η χελώνα.
Το Aegina CUP θα διεξαχθεί τις προγραμματισμένες ημερομηνίες 1-2-3 Ιουνίου αλλά η ημέρα διεξαγωγής του Aegina Masters Beach Volley θα εξαρτηθεί από το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα από το πότε και αν διεξαχθούν εκλογές.
Όπως ειπώθηκε σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για όλα τα θέματα που αφορούν την διοργάνωση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου