Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις!


Χρειάστηκαν να περάσουν 5 μήνες προπονήσεων για να αρχίσει η αγωνιστική δράση του πρώτου τμήματος της ομάδας βόλεϊ.

Αύριο Κυριακή και ώρα 14:30 η ομάδα των πανκορασίδων  μας  θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο σχολικό γήπεδο του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, ένα γήπεδο που μοιάζει αρκετά με το δικό μας και με την μόνη διαφορά ότι είναι τρία με τέσσερα  μέτρα ποιο μεγάλο σε κάθε πλευρά.  
Στόχος της ομάδας μας είναι η συλλογή εμπειριών και η καλύτερη προετοιμασία για το πρωτάθλημα γυναικών που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.






Ο κορμός της ομάδας των παγκορασίδων  με την προσθήκη  δύο –τριών έμπειρων  αθλητριών  από την ΄΄παλιά φουρνιά΄΄ του Σαρωνικού  θα αποτελέσει και την γυναικεία ομάδα μας.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή και την σχολική κοινότητα του ΕΠΑΛ που μας παραχώρησαν την αίθουσα που την μετατρέψαμε σε ένα όμορφο αθλητικό χώρο καθώς και τις πολλές επιχειρήσεις του νησιού μας που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ.

Αναλυτικά: την,  καφετέρια ΕΝ ΠΛΩ, το γυμναστήριο ΝΑΜΑ, την φρουταγορά του κου Λαμπαδάριου, home store Ανδρεάδης, παιδικά ρούχα camelino, ellinikon sea side,γενικές ασφάλειες Αγγελική- Κυπραίου Κατρίδη, ορθοπεδικά ιατρικά Σώμα και Υγεία, moto Katridis, βιογεωπονική Αίγινας, την καφετέρια  Ρέμβη, το ΑΙΑΚΕΙΟΝ CATERING, την διαιτολόγο- διατροφολόγο Κακούση Μαρία, εμπόριο οικοδομικών υλικών αφών Μιχάλη και Σταύρου Ρωπαίτη, κομμωτήριο Andreas, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΙΓΙΝΗΣ, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Ανδρέα Καλοκούβαρου και ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ CATERING ΄΄O Φώτης΄΄ .    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου