Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Δραπετσώνα – Αιγιναία 3-0


Οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας στον τρίτο τους αγώνα έχασαν από την πολύ καλή ομάδα της Δραπετσώνας.
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και σίγουρα αιφνιδιάστηκε από το μέγεθος του γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσουμε 25-7.
Στο δεύτερο σετ έδειξε μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι της, περιόρισε τα εύκολα λάθη,  δημιούργησε  ωραίες φάσεις και έχασε από την σαφώς ανώτερη ομάδα της
 Δραπετσώνας 25-17.  Στο τρίτο σετ η ομάδα μας  έχασε 25-14.
Βέβαια το κέρδος για αυτές τις νεαρές αθλήτριες είναι μεγάλο αφού γεμίζουν εμπειρίες αγώνα με τον αγώνα και ετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο εν όψει  του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ο προπονητής της ομάδας κος Μορφίδης δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλήτριες  του αφού βελτιώνονται αγώνα με αγώνα.
Εμπόδιο στην δουλειά του θεωρεί ότι δεν έχει ποτέ και τις 12 αθλήτριες στην προπόνηση αφού οι σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών δεν το επιτρέπουν.
Τονίζει όμως ότι τα βήματα που έχουν γίνει από τον Σεπτέμβριο είναι μεγάλα και πολλά.

Η διοίκηση της Αιγιναίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κο Γιώργο Κογκαλίδη προσωπικά αλλά και την διοίκηση της Δραπετσώνας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία.   

Αιγιναία: Λάλιζα, Καλαμάκη, Σταθοπούλου, Γιαννούλη, Ταντάουι, Τζώνη, Κλέλλη, Βοσυνιώτη, Πιτσιλού, Λάκκου, Τζινιέρη.
Δραπετσώνα: Πλέσσα, Αθανασάκη, Πόποβα-Ζησιμοπούλου, Κουτσικανίδου, Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Αργυροπούλου, Σαρρή, Σταυροπούλου,Βουλγαράκη.
η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στην Δραπετσώνα 

η ομάδα της Δραπετσώνας

στην έναρξη του αγώνα έδωσαν οι παίκτριες της Δραπετσώνας
 αναμνηστικά στις αθλήτριες μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου