Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Καλά καρφώματα! Η "Αιγιναία" ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο


Γράφει ο/η  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Με 45 ιδρυτικά μέλη που προσυπέγραψαν το καταστατικό του Συλλόγου Φίλων Βόλευ, η "Αγιναία ξεκίνησε το δικό της "ταξίδι στο όνειρο", μια φράση που χρησιμοποιούν τα ιδρυτικά στελέχη, θέλοντας ίσως να δείξουν μέσα στην πεζή εποχή μας, ότι με συλλογική προσπάθεια, μπορείς ακόμα να ονειρεύεσαι.
Ο Σύλλογος Φίλων Βόλευ "η Αιγιναία" έχει ως σκοπό να προάγει τον γυναικείο αθλητισμό μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης. Στην ιδρυτική συνέλευση της 15ης Ιανουαρίου, οι ομιλητές Στάθης Νικολούζος και Λίνα Πετρίτου, παρουσίασαν τους σκοπούς, ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν να στηθεί το νέο σκηνικό του κλειστού προπονητηρίου, αλλά και όσους βοηθούν για να γίνονται καθημερινά προπονήσεις στα 45 παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα. Υπήρξαν όμως αναφορές και στις πρώτες προσπάθειες (πρίν από 25 περίπου χρόνια) για τη σύσταση γυναικείων ομάδων στον "Σαρωνικό", τονίζοντας ότι η "Αιγιναία" αποτελεί συνέχεια εκείνων των προσπαθειών.

Στη συνέχεια ορίστηκε η 12μελής πρώτη Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα οδηγήσει (μετά την έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο) σε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Τα μέλη της Διοικούσας είναι: Γιαννίτσης Ευάγγελος, Νεστορίδης Κωνσταντίνος, Νικολούζος Ευστάθιος, Ντρης Κωνσταντίνος, Πετρίτη Ευαγγελία, Πετρίτης Πέτρος, Πιττακά Μαρία, Σαχτούρης Παναγιώτης, Σταθόπουλος Ιωάννης, Σταματάτου Ελίνα, Σώρρου Ιωάννα, Φλουτσάκος Πέτρος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Κουκούλης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μ. Νικολούζος, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Φ. Τζίτζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου